2011. február 4., péntek

Barátság

A barátság fontos, minden ember életében.
Mert, mi lenne, ha nem lennének barátaink? Ha csak emberek lennének körülöttünk, barátok nem? Szerintem egy idő után mindenki kiborulna. Bár ez csak az én véleményem. De mégis...
Gondolj bele: Nincsenek barátaid. Ha elmész valahova, nincs senki, aki elkísérjen. Ha szeretnél elmondani valakinek valamit, ami veled történt, nincs senki, aki meghallgasson. Senki, akinek kiönthetnéd a szíved, elmesélhetnéd az élményeidet, vagy bármi mást. Nincs senki, akiben úgy érzed, hogy megbízhatsz. Senki, aki számíthatna rád.
Senki, akit a barátodnak nevezhetnél.
Nincsenek barátaid...

3 megjegyzés:

  1. Talán, egy kicsit. Bár barátság szempontjából nem. Ez onnan jött, hogy egyik barátnőmmel beszélgettünk. és rájöttem, hogy nem szeretném, ha összevesznénk, vagy valami :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)

    A barátság tényleg nagyon fontos dolog, én sem bírnám barátok nélkül... Annyi mindent meg lehet beszélni velük! ^^ A szerelmünkkel még annál is többet... :-D Az meg veszélyes dolog, ha nem akarunk barátokat. Ismerek "valakit", aki szerint a barátok előbb-utóbb úgyis csak tönkretesznek, meg otthagynak a kakiban. A legnegatívabb hozzáállás.

    VálaszTörlés